دنیای خوب زندگی



تبلیغات

آشپزی

ا

 

طرز تهیه آش بادمجان

محلی : کرمانشاه
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 60 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر :
برنج     2/3 پیمانه
عدس و نخود و لوبیاسفید     جمعا 1 پیمانه
گوشت سردست بدون استخوان    500 گرم
پیاز     1 عدد
پیاز داغ و نعناع داغ    به میزان لازم
سیر داغ    به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
بادمجان    5 تا 6 عدد
روغن    به میزان لازم
کشک     1 پیمانه

طرز تهیه :
آش بادمجان یک آش سنتی کرمانشاه است.

گوشت و نخود لوبیا را (حبوبات را بهتر است که قبلا بخیسانید) که قبلا خیسانده اید با فلفل و زردچوبه بگذارید بپزد بادمجان ها را پوست کنده و نمک بزنید و یک ساعت بگذارید و بعد با آب شسته و خشک کنید و در روغن سرخ کرده و با نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری آب بگذارید تا بپزد ( آب به اندازه ای بریزید که بعد از پختن آبش بخوردش برود معمولا نصف لیوان آب داغ کافیست و کنار بگذارید حالا برنج و عدس را در یک قابلمه بریزد و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق پیاز داغ با مقداری آب بگذارید روی حرارت.

نخود لوبیا را که با گوشت بار گذاشته اید گوشت را کنار گذاشته و ما بقی (نخود و لوبیا و آبگوشت) را به برنج اضافه کنید و کشک را افزوده و مدام بهم بزنید تا وقتی جوش بیاد.

بعد نصف بادمجانها را به همراه مقداری از گوشت له کنید و به آش بادمجان اضافه کنید و روی حرارت کم تا آش بادمجان جا بیفتد.

بعد در هر کاسه بادمجان و گوشت بگذارید و روی آن آش بادمجان بریزید و با مخلفاتی که دارید تزئین کنید.

نکاتی در تهیه آش بادمجان:
گوشت مقداری له میشود در آش بادمجان میریزید و مقداری را که له نشده ته کاسه قرار میدهید.

نصف بادمجانها له میشه و در آش میریزید و بقیه را له نشده ته کاسه کنار گوشت میگذارید و روی آنها آش را میریزید.

آبی که روی برنج و بادمجان میریزید کم باشد تا وقتی آب گوشت را اضافه میکنید آش بادمجان شل نشود.

کم و زیاد کردن کشک آش بادمجان با شما، هر اندازه که دوست داشتید.
امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.
منبع : beryooni.com

 

 

 


می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 2167

تاریخ انتشار: ساعت: :
نظر


تمامی حقوق سایت و قالب برای((دنیای خوب زندگی)) محفوظ می‌باشد و هرگونه سؤاستفاده و کپی برداری پیگرد قانونی دارد | کپی رایت 2018
طراحی و سئو:ارسطو خلیفه ترجمه: